DE NVM-MONDHYGIËNISTE

Wat is een mondhygiëniste

Een mondhygiëniste is een HBO-niveau opgeleide paramedicus werkzaam binnen de mondzorg. Zij vallen onder de Wet BIG, dit is een kwaliteitswet en heeft tot doel de kwaliteit in de zorg te bevorderen en te bewaken. De titel mondhygiëniste is een bij wet beschermde titel en mag alleen gevoerd worden door diegene die in het bezit is van het diploma mondhygienist.

De mondhygiëniste is rechtsstreeks toegankelijk, u heeft dus geen verwijzing meer nodig van uw behandelend tandarts, maar er zijn ook tandartsen in de regio die patienten naar de praktijk verwijzen.

 
 
Wie is NVM-mondhygiëniste Diana Jirka-van Staden (rechts op de foto)

Diana is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Mondhygiëne in Amsterdag (ACTA) en is daarna gaan werken in verschillende velden. Een algemene praktijk, een mondhygiëniste praktijk en op de Willem van der Bergh waar in eerste instantie enkel zorg werd gegeven aan de bewoners van de instelling. In 2008 heeft ze de overstap gemaakt door een vrije vestiging te starten op de instelling zodat meer zorg mogelijk werd en inmiddels heeft ze zich gevestigt in Sassenheim alwaar reguliere behandeling plaatsvind. Diana staat in geschreven in het KRM- register, wat aangeeft dat zij tijd besteed aan kwaliteit en nascholing. Diana levert naast de reguliere praktijk ook mondzorg aan kinderen.

Wie is NVM-mondhygieniste Anne Heemrood (midden op de foto)

Anne is in 2013 afgestudeerd aan de opleiding Mondhygiëne in Nijmegen en heeft in verschillende velden ervaring opgedaan gericht op tandvlees problemen binnen een algemene praktijk, maar ook binnen een verzorgingstehuis.
Anne staat in geschreven in het KRM- register, wat aangeeft dat zij tijd besteed aan kwaliteit en nascholing. (kijk op www.kwaliteitsregistermondhygienisten.nl voor meer informatie)
Maar bovenal is Anne een erg fijne en sociale mondhygieniste en collega. Anne levert naast de reguliere praktijk ook mondzorg aan Activite.

Wie is NVM-mondhygieniste Noesja Keygoebalie (links op de foto)

Noesja is in 2010 afgestudeerd aan de opleiding Mondhygiëne in Amsterdag (ACTA) en heeft in verschillende velden ervaring opgedaan gericht op tandvlees problemen, zoals binnen een parodontologie praktijk, ze heeft ook een tijd gewerkt in Dubai. Noesja staat in geschreven in het KRM- register, wat aangeeft dat zij tijd besteed aan kwaliteit en nascholing.
Noesja vindt het erg fijn om er samen voor te zorgen dat uw mond weer gezond wordt. Noesja levert mondzorg aan het Raamwerk (gehandicaptenzorg) en Topaz (ouderenzorg).

Wie is NVM-mondhygieniste Latoya van Brussel

Latoya werkt de woensdag in Lisse. Latoya is in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Mondhygiëne in Utrecht, maar is al heel lang bekend met onze praktijk aangezien zij een lange periode stage heeft gelopen. Hierin heeft ze kunnen kennis maken met verschillende velden. Ze is op dit moment druk bezig zich te registreren binnen het KRM- register (kijk op www.kwaliteitsregistermondhygienisten.nl voor meer informatie). Latoya is enorm gedreven en heel vriendelijk en bruist van de energie en wil graag dit met u benutten om naar een gezonde schone mond te werken. Latoya levert naast de reguliere praktijk ook mondzorg aan het Raamwerk (gehandicaptenzorg) en Topaz (ouderenzorg).

Wie is Joke Vis

Joke is onze assistente en helpt ons met allerlei zaken rondom de praktijk.

Maak kennis met onze praktijk