Bleken

Een van de eerste dingen waar we naar kijken als we iemand ontmoeten zijn de ogen en de mond.
Een mooie, frisse verzorgde mond is een belangrijke factor. Dit ligt nu binnen bereik door middel van bleken!
Uiteraard is het van belang dat de mondhygiene optimaal is en er geen tandsteen zit. Toch kan het zo zijn dat de tanden niet stralen en er schoon uitzien door gebruik van koffie/thee of dat de tanden van zichzelf in de loop van de jaren donkerder zijn gekleurd. Bleken kan dan voor u een mogelijkheid zijn.

Mondhygiene praktijk Diana van Staden werkt samen met het Beautiful Smile Nederland concept, een product (zonder peroxide) dat effectief is, pijnloos is en het geeft binnen 30 minuten effect. Het resultaat kan tot 1 jaar aanwezig zijn, afhankelijk van uw leefstijl. Daarnaast is het zeer betaalbaar, de kosten bedragen €128,- inclusief materiaalkosten. Deze behandeling is cosmetisch en valt niet onder uw aanvullende tandarts verzekering.

De behandeling wordt uitgevoerd door een van onze collega mondhygienistes, wij hebben kennis en kunde om deze behandeling zorgvuldig bij u uit te voeren. We maken met u een afspraak van 45 minuten en kijken daarbij naar de algemene gezondheid van de mond en of bleken voor u een optie is. Als blijkt dat er eerst aan de mondgezondheid moet worden gewerkt informeren wij u hierover en zal hier eerst de aandacht naartoe gaan.
Is er oppervlakkig tandsteen of aanslag zal dit eerst verwijderd moeten worden, daar waar tandsteen zit kan namelijk het bleekproces niet plaatvinden, hiervoor worden in overleg extra kosten in rekening gebracht. Kronen en de vullingen kleuren niet mee.

Alles op een rij:

  • 2-9 tinten lichter
  • 100% comfortabel en
  • pijnloos
  • snelle behandeling
  • zeer betaalbaar
  • 100% onschadelijk voor het glazuur
  • op ieder moment herhaalbaar

Nu speciale zomer actie €99,- geldig in de maand juli en augustus